Terminal Services won't start

Discussion in 'Windows XP General' started by David Provost, Feb 22, 2004.

  1. Hi,

    Sorry if this is a repost, but I was having problems with the web-based
    reader yesterday (I'm on Outlook now). Anyway, I've been unable to use Fast
    User Switching, and I've tracked it down (I think) to a problem with
    Terminal Services. When I try to start it manually, I get:

    Error 1083: The executable program that this service is configured to run in
    does not implement the service.

    Any advice?
     
    David Provost, Feb 22, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. David Provost

    Kelly Guest

    Hi David,

    Check the command line for the service: Switch it to the latter.

    "svchost -k netsvcs"
    "svchost -k termsvcs"
     
    Kelly, Feb 22, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. Kelly,

    Thanks for the help, but I'm not sure how to do that. When I access the
    properties, I can see the "Path to Executable:" and it does in fact end in
    "-k netsvcs", but I can't edit that line.

    Dave
     
    David Provost, Feb 22, 2004
    #3
  4. David Provost

    Kelly Guest

    Kelly, Feb 22, 2004
    #4
  5. David Provost, Feb 22, 2004
    #5
  6. David Provost

    Ramesh [MVP] Guest

    Ramesh [MVP], Feb 22, 2004
    #6
  7. Any other ideas out there?

    Dave Provost


     
    David Provost, Feb 24, 2004
    #7
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.