Problem with PCMCIA 4 USB ports card


P

P

Hi,
I bought a pcmcia card with 4 usb, but I have this problem:
On my Celeron 650mhz notebook with windows xp, I plugged it, windows
recognized it and it works well.
On my pentium 150mhz MMX notebook that does not have any usb port (it's a
Siemens Scenic mobile 700) with windows ME, I plugged it, but windows didn't
see it. I tried installing drivers but nothing.
In the hardware list nothing is changed, there isn't neither any ? yellow
item nor usb devices with a ! .
I also tried to connect a usb LED lamp to these ports and it didn't turn on.
The only thing I am sure that the pcmcia slot on the notebook are good,
because if I connect a LAN card or a modem they works well.
What could I do?
Please help me, thank you,bye.
 
Ad

Advertisements

P

paulmd

P said:
Hi,
I bought a pcmcia card with 4 usb, but I have this problem:
On my Celeron 650mhz notebook with windows xp, I plugged it, windows
recognized it and it works well.
On my pentium 150mhz MMX notebook that does not have any usb port (it's a
Siemens Scenic mobile 700) with windows ME, I plugged it, but windows didn't
see it. I tried installing drivers but nothing.
In the hardware list nothing is changed, there isn't neither any ? yellow
item nor usb devices with a ! .
I also tried to connect a usb LED lamp to these ports and it didn't turn on.
The only thing I am sure that the pcmcia slot on the notebook are good,
because if I connect a LAN card or a modem they works well.
What could I do?
Please help me, thank you,bye.

Most likely windows ME isn't supported by this particular card.

Perhaps you should tell us what brand and model this card is.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top