Frontpage 2003 editing trouble


C

Chris A

I use Frontpage 2003 and currently have two websites. I do all of my editing
online in real time. I have had one site up a running for six years and the
other site is new. I went online to edit the new site and I noticed that it
did not prompt me for a username and password, it just went into editing mode
but when there I could not access the navigation structure. So I decided to
check my old site and It did ask for a username and password but it would not
take my information. So I pressed the cancel button and it did let me in to
edit the site but I cannot access the navigation structure in this site
either. Any instruction on what may be wrong would be appreciated. thank you
in advance.
 
Ad

Advertisements

R

Rob Giordano \(Crash\)

Sounds like you are editing your online website by the "Edit with Frontpage"
button on your IE browser toolbar maybe?

You should open your webs by
Open FP
File | Open Site
then http://www.yoursite.com you should get prompted for un/pw if you don't
you need to contact your host.
 
C

Chris A

Rob,

Thank you for responding. Just so you know I'm a novice at this so please
bear with me. I opened frontpage, went to file, and then to open site. It
only gives me the option to open the web files on my comuter not the files on
my site on the web. Maybe I'm missing a step?
 
S

Stefan B Rusynko

When you have the File Open Site dialog open type in your site URL in the form
http://www.yoursitename.com/

--

_____________________________________________
SBR @ ENJOY (-: [ Microsoft MVP - FrontPage ]
"Warning - Using the F1 Key will not break anything!" (-;
_____________________________________________


| Rob,
|
| Thank you for responding. Just so you know I'm a novice at this so please
| bear with me. I opened frontpage, went to file, and then to open site. It
| only gives me the option to open the web files on my comuter not the files on
| my site on the web. Maybe I'm missing a step?
|
|
| "Rob Giordano (Crash)" wrote:
|
| > Sounds like you are editing your online website by the "Edit with Frontpage"
| > button on your IE browser toolbar maybe?
| >
| > You should open your webs by
| > Open FP
| > File | Open Site
| > then http://www.yoursite.com you should get prompted for un/pw if you don't
| > you need to contact your host.
| >
| >
| > --
| > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
| > Rob Giordano
| > Microsoft MVP Expression
| >
| >
| >
| >
| >
| >
| > | > > I use Frontpage 2003 and currently have two websites. I do all of my
| > > editing
| > > online in real time. I have had one site up a running for six years and
| > > the
| > > other site is new. I went online to edit the new site and I noticed that
| > > it
| > > did not prompt me for a username and password, it just went into editing
| > > mode
| > > but when there I could not access the navigation structure. So I decided
| > > to
| > > check my old site and It did ask for a username and password but it would
| > > not
| > > take my information. So I pressed the cancel button and it did let me in
| > > to
| > > edit the site but I cannot access the navigation structure in this site
| > > either. Any instruction on what may be wrong would be appreciated. thank
| > > you
| > > in advance.
| >
| >
 
C

Chris A

Stefan,

I did as you said and I was able to get to my sight on the web. It prompted
me for the un/pw and I filled it in appropriately. The box keeps resetting
and asking for my information. This all started as soon as I published my new
site to the web. The new site has a different URL and a different host but
for some reason I'm having this problem with both sites. Thanks,
 
T

Tom [Pepper] Willett

Are you using the new and different username and password information
assigned to you for that site by your different provider?
--
Tom [Pepper] Willett
Microsoft MVP - FrontPage
"You're a daisy if you do!"
---
FrontPage Support:
http://www.frontpagemvps.com/
===
: Stefan,
:
: I did as you said and I was able to get to my sight on the web. It
prompted
: me for the un/pw and I filled it in appropriately. The box keeps resetting
: and asking for my information. This all started as soon as I published my
new
: site to the web. The new site has a different URL and a different host but
: for some reason I'm having this problem with both sites. Thanks,
:
:
: "Stefan B Rusynko" wrote:
:
: > When you have the File Open Site dialog open type in your site URL in
the form
: > http://www.yoursitename.com/
: >
: > --
: >
: > _____________________________________________
: > SBR @ ENJOY (-: [ Microsoft MVP - FrontPage ]
: > "Warning - Using the F1 Key will not break anything!" (-;
: > _____________________________________________
: >
: >
: > | Rob,
: > |
: > | Thank you for responding. Just so you know I'm a novice at this so
please
: > | bear with me. I opened frontpage, went to file, and then to open site.
It
: > | only gives me the option to open the web files on my comuter not the
files on
: > | my site on the web. Maybe I'm missing a step?
: > |
: > |
: > | "Rob Giordano (Crash)" wrote:
: > |
: > | > Sounds like you are editing your online website by the "Edit with
Frontpage"
: > | > button on your IE browser toolbar maybe?
: > | >
: > | > You should open your webs by
: > | > Open FP
: > | > File | Open Site
: > | > then http://www.yoursite.com you should get prompted for un/pw if
you don't
: > | > you need to contact your host.
: > | >
: > | >
: > | > --
: > | > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
: > | > Rob Giordano
: > | > Microsoft MVP Expression
: > | >
: > | >
: > | >
: > | >
: > | >
: > | >
: > | > : > | > > I use Frontpage 2003 and currently have two websites. I do all of
my
: > | > > editing
: > | > > online in real time. I have had one site up a running for six
years and
: > | > > the
: > | > > other site is new. I went online to edit the new site and I
noticed that
: > | > > it
: > | > > did not prompt me for a username and password, it just went into
editing
: > | > > mode
: > | > > but when there I could not access the navigation structure. So I
decided
: > | > > to
: > | > > check my old site and It did ask for a username and password but
it would
: > | > > not
: > | > > take my information. So I pressed the cancel button and it did let
me in
: > | > > to
: > | > > edit the site but I cannot access the navigation structure in this
site
: > | > > either. Any instruction on what may be wrong would be appreciated.
thank
: > | > > you
: > | > > in advance.
: > | >
: > | >
: >
: >
: >
 
Ad

Advertisements

C

Chris A

The odd thing is that the new site does not prompt me for a username and
password. When I discovered this I then tried to access the old site and that
is when I noticed that I could not get my unsername and password to work for
that site.

Tom [Pepper] Willett said:
Are you using the new and different username and password information
assigned to you for that site by your different provider?
--
Tom [Pepper] Willett
Microsoft MVP - FrontPage
"You're a daisy if you do!"
---
FrontPage Support:
http://www.frontpagemvps.com/
===
: Stefan,
:
: I did as you said and I was able to get to my sight on the web. It
prompted
: me for the un/pw and I filled it in appropriately. The box keeps resetting
: and asking for my information. This all started as soon as I published my
new
: site to the web. The new site has a different URL and a different host but
: for some reason I'm having this problem with both sites. Thanks,
:
:
: "Stefan B Rusynko" wrote:
:
: > When you have the File Open Site dialog open type in your site URL in
the form
: > http://www.yoursitename.com/
: >
: > --
: >
: > _____________________________________________
: > SBR @ ENJOY (-: [ Microsoft MVP - FrontPage ]
: > "Warning - Using the F1 Key will not break anything!" (-;
: > _____________________________________________
: >
: >
: > | Rob,
: > |
: > | Thank you for responding. Just so you know I'm a novice at this so
please
: > | bear with me. I opened frontpage, went to file, and then to open site.
It
: > | only gives me the option to open the web files on my comuter not the
files on
: > | my site on the web. Maybe I'm missing a step?
: > |
: > |
: > | "Rob Giordano (Crash)" wrote:
: > |
: > | > Sounds like you are editing your online website by the "Edit with
Frontpage"
: > | > button on your IE browser toolbar maybe?
: > | >
: > | > You should open your webs by
: > | > Open FP
: > | > File | Open Site
: > | > then http://www.yoursite.com you should get prompted for un/pw if
you don't
: > | > you need to contact your host.
: > | >
: > | >
: > | > --
: > | > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
: > | > Rob Giordano
: > | > Microsoft MVP Expression
: > | >
: > | >
: > | >
: > | >
: > | >
: > | >
: > | > : > | > > I use Frontpage 2003 and currently have two websites. I do all of
my
: > | > > editing
: > | > > online in real time. I have had one site up a running for six
years and
: > | > > the
: > | > > other site is new. I went online to edit the new site and I
noticed that
: > | > > it
: > | > > did not prompt me for a username and password, it just went into
editing
: > | > > mode
: > | > > but when there I could not access the navigation structure. So I
decided
: > | > > to
: > | > > check my old site and It did ask for a username and password but
it would
: > | > > not
: > | > > take my information. So I pressed the cancel button and it did let
me in
: > | > > to
: > | > > edit the site but I cannot access the navigation structure in this
site
: > | > > either. Any instruction on what may be wrong would be appreciated.
thank
: > | > > you
: > | > > in advance.
: > | >
: > | >
: >
: >
: >
 
Ad

Advertisements

S

Stefan B Rusynko

Contact your host for both sites to determine the correct credentials and find out if the new site has the FP Server Extensions
installed
- how was the old site "transferred" to the new site (it must be published using FP)
--




| The odd thing is that the new site does not prompt me for a username and
| password. When I discovered this I then tried to access the old site and that
| is when I noticed that I could not get my unsername and password to work for
| that site.
|
| "Tom [Pepper] Willett" wrote:
|
| > Are you using the new and different username and password information
| > assigned to you for that site by your different provider?
| > --
| > Tom [Pepper] Willett
| > Microsoft MVP - FrontPage
| > "You're a daisy if you do!"
| > ---
| > FrontPage Support:
| > http://www.frontpagemvps.com/
| > ===
| > | > : Stefan,
| > :
| > : I did as you said and I was able to get to my sight on the web. It
| > prompted
| > : me for the un/pw and I filled it in appropriately. The box keeps resetting
| > : and asking for my information. This all started as soon as I published my
| > new
| > : site to the web. The new site has a different URL and a different host but
| > : for some reason I'm having this problem with both sites. Thanks,
| > :
| > :
| > : "Stefan B Rusynko" wrote:
| > :
| > : > When you have the File Open Site dialog open type in your site URL in
| > the form
| > : > http://www.yoursitename.com/
| > : >
| > : > --
| > : >
| > : > _____________________________________________
| > : > SBR @ ENJOY (-: [ Microsoft MVP - FrontPage ]
| > : > "Warning - Using the F1 Key will not break anything!" (-;
| > : > _____________________________________________
| > : >
| > : >
| > | > : > | Rob,
| > : > |
| > : > | Thank you for responding. Just so you know I'm a novice at this so
| > please
| > : > | bear with me. I opened frontpage, went to file, and then to open site.
| > It
| > : > | only gives me the option to open the web files on my comuter not the
| > files on
| > : > | my site on the web. Maybe I'm missing a step?
| > : > |
| > : > |
| > : > | "Rob Giordano (Crash)" wrote:
| > : > |
| > : > | > Sounds like you are editing your online website by the "Edit with
| > Frontpage"
| > : > | > button on your IE browser toolbar maybe?
| > : > | >
| > : > | > You should open your webs by
| > : > | > Open FP
| > : > | > File | Open Site
| > : > | > then http://www.yoursite.com you should get prompted for un/pw if
| > you don't
| > : > | > you need to contact your host.
| > : > | >
| > : > | >
| > : > | > --
| > : > | > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
| > : > | > Rob Giordano
| > : > | > Microsoft MVP Expression
| > : > | >
| > : > | >
| > : > | >
| > : > | >
| > : > | >
| > : > | >
| > : > | > | > : > | > > I use Frontpage 2003 and currently have two websites. I do all of
| > my
| > : > | > > editing
| > : > | > > online in real time. I have had one site up a running for six
| > years and
| > : > | > > the
| > : > | > > other site is new. I went online to edit the new site and I
| > noticed that
| > : > | > > it
| > : > | > > did not prompt me for a username and password, it just went into
| > editing
| > : > | > > mode
| > : > | > > but when there I could not access the navigation structure. So I
| > decided
| > : > | > > to
| > : > | > > check my old site and It did ask for a username and password but
| > it would
| > : > | > > not
| > : > | > > take my information. So I pressed the cancel button and it did let
| > me in
| > : > | > > to
| > : > | > > edit the site but I cannot access the navigation structure in this
| > site
| > : > | > > either. Any instruction on what may be wrong would be appreciated.
| > thank
| > : > | > > you
| > : > | > > in advance.
| > : > | >
| > : > | >
| > : >
| > : >
| > : >
| >
| >
| >
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top