Error on RUNAS 1326, even with the correct password


G

Guest

I have a WinXP Pro SP2 Notebook, in Workgroup mode, on a Domain network.
I'm trying to make the noteboom "part" of the domain network creating
batches to map drives and printers so the Notebook can be used on workgroup
mode, but accessing Domain resources

I'm trying to use the RUNAS, but the logon fails, with password/user
problem. The user-password is 100% correct but the error 1326 appears and
nothing in the Logs shows me the problem

In Security Settings, i've checked fo smb signing, NTLM and everything is OK
(Win2003 domain)
 
Ad

Advertisements

A

Andy White

You say the user name is correct but have you put the domain name in front
of it.

it should be in the format domainname\username
 
Ad

Advertisements

G

Guest

Was done correctly. with UPN credentials, domainNetBIOS\Username,,
DOmainDNS\Username , with /profile, with /no profile

i´m trying to open a simple CMD.EXE on a XP Pro Workgroup, using a Domain
Credentials.

The users is doing now: typing \\DCName, when propted, type user/password
and it works
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Similar Threads

runas error 1326 1
Runas error 1326 1
Erroneus 1326 error with runas command 0
System Error 1326 has occurred 3
Runas 2
runas 0
Bootup Password correction 1
Password not working correctly. 0

Top