Certificate Error: Navigation Blocked


P

Patty

While I can get to this website http://dallasisd.org/curriculum when using
another computer that doesn't have VISTA, the two computers that have it
don't allow us to go there. We get the message above and when we click on "
Continue to this website" because we know it is okay (work/school related),
it doesn't allow us to go. What security settings need to be off so that this
doesn't happen. With Windows XP, it immediately goes when we click "continue
to this website."sta Any assistance would be appreciated because both Sony
and Compaq said this isn't their problem...it's a MS Vista. problem
 
Ad

Advertisements

P

Patty

Both are unchecked...in fact, I've unchecked everything under "Security" in
my attempt to access the website in question. The Vista t tfirewall is turned
off too. It still won't allow access when I click on the part to "go to this
website, although not recommended." It won't accept the site under "trusted"
because it isn't an https: address. Any other suggestions *except dump Vista
and return to XP)?
 
P

PNutts

There is a setting where you can allow non-https sites into your Trusted Site
list. When you open your Trusted Site list, remove the check from the
checkbox at the bottom of the window titled "Require server verification
(https:) for all sites in this zone".

The link you provided isn't responding for me at all so I can't offer any
assistance other than my local library has a "bad" certificate (name is
wrong) and even though IE yells at me and the title bar is red, I can still
access it with full functionality.
 
Ad

Advertisements

P

PNutts

Interesting. It appears to be a typo in their website code. Someone else made
the same complaint to a newsgroup last year and I am able to reproduce your
results. IE7 in Vista will not load it, but IE6 in XP will.
 
Ad

Advertisements

R

rajeevanrajee30

On Sunday, March 2, 2008 5:06:01 PM UTC-8, Patty wrote: > While I can get to this website http://dallasisd.org/curriculum when using another computer that doesn't have VISTA, the two computers that have it don't allow us to go there. We get the message above and when we click on " Continue to this website" because we know it is okay (work/school related), it doesn't allow us to go. What security settings need to be off so that this doesn't happen.. With Windows XP, it immediately goes when we click "continue to this website."sta Any assistance would be appreciated because both Sony and Compaq said this isn't their problem...it's a MS Vista. problem
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Similar Threads


Top