Web page disappears a second after loading

Discussion in 'Windows XP Help' started by Janice, Mar 9, 2004.

  1. Janice

    Janice Guest

    My son has a strange problem with his PC which started a few days ago. He
    has since reformatted and done a clean install of Windows XP last Saturday
    which seemed to fix the problem.

    However it has now appeared again. He has nothing installed on it that has
    not been running fine for months.

    Outlook shows multiple entries of the same thing in calendar.
    A web page will load, stay for a second then disappear completely - if you
    load the page in MS Front Page to edit, the web page all looks fine in
    preview.

    We don't know what to do now - any suggestions?
     
    Janice, Mar 9, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. Janice

    Janice Guest

    "oneheli" <> wrote in message
    news:...
    > Protect your computer run antivirus and spyware-adware programs.


    Already on and clean
     
    Janice, Mar 10, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. Janice

    Janice Guest

    "Janice" <> wrote in message
    news:%...
    >
    > "oneheli" <> wrote in message
    > news:...
    > > Protect your computer run antivirus and spyware-adware programs.

    >
    > Already on and clean
    >
    >


    It seems that we were not as clean as we thought - Adaware and AVG are both
    not picking this one up.

    It seems to be NTsearch that's causing it.

    Janice
     
    Janice, Mar 10, 2004
    #3
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Marc

    IE delays after loading web page...

    Marc, Feb 28, 2004, in forum: Windows XP Help
    Replies:
    5
    Views:
    401
    roger
    Mar 1, 2004
  2. Guest
    Replies:
    0
    Views:
    206
    Guest
    Jun 18, 2004
  3. Guest
    Replies:
    3
    Views:
    451
    Mark L. Ferguson
    Nov 29, 2004
  4. Guest

    Adding second HDD to XP "error loading OS"

    Guest, Jan 12, 2006, in forum: Windows XP Help
    Replies:
    0
    Views:
    179
    Guest
    Jan 12, 2006
  5. Replies:
    2
    Views:
    239
    Guest
    Jan 9, 2007
  6. Guest

    Top Toolbar Disappears, Text Disappears

    Guest, Nov 17, 2007, in forum: Windows XP Help
    Replies:
    1
    Views:
    1,038
    Guest
    Nov 17, 2007
  7. Sebastian Kaist
    Replies:
    8
    Views:
    347
    Lil' Dave
    Apr 27, 2009
  8. Robert
    Replies:
    26
    Views:
    584
    Robert
    Apr 22, 2010
Loading...