Logo won't work in email signature

Discussion in 'Security Signatures' started by Geoff W, Jun 1, 2010.

  1. Geoff W

    Geoff W Guest

    I have inserted a logo in email signature using htm file but when I go to
    send email the logo shows as a box. How do I get it to work? Your help much
    appreciated.
     
    Geoff W, Jun 1, 2010
    #1
    1. Advertisements

  2. I'm afraid you've posted in a group related to definitions for Windows
    Defender--Microsoft's anti-spyware application.

    You should post this in a forum related to the specific e-mail program you
    are using, which you haven't specified.


    "Geoff W" <Geoff > wrote in message
    news:...
    > I have inserted a logo in email signature using htm file but when I go to
    > send email the logo shows as a box. How do I get it to work? Your help
    > much
    > appreciated.
     
    Bill Sanderson, Jun 1, 2010
    #2
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Ron Blewer
    Replies:
    2
    Views:
    647
    Ron Blewer
    Jan 12, 2005
  2. Edward Torkington

    Turn around from false postive to signature removed

    Edward Torkington, Jan 23, 2005, in forum: Security Signatures
    Replies:
    12
    Views:
    852
    Bill Sanderson
    Jan 28, 2005
  3. Ictoaln
    Replies:
    1
    Views:
    567
    Bill Sanderson
    Feb 4, 2005
  4. Stefan Theobald

    Wish: Signature Update also via SUS

    Stefan Theobald, Feb 10, 2005, in forum: Security Signatures
    Replies:
    2
    Views:
    632
    Ron Chamberlin
    Feb 11, 2005
  5. mruiz

    Logo in Outlook 2003 signature is blocked (red x)

    mruiz, Dec 21, 2007, in forum: Security Signatures
    Replies:
    6
    Views:
    3,155
    privatenews.microsoft.com
    Aug 4, 2008
Loading...

Share This Page