How to Create a Scheduled Task on a remote machine?

Discussion in 'Windows XP' started by Pradeep520, Feb 23, 2009.

  1. Pradeep520

    Pradeep520

    Joined:
    Feb 17, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi everyone,

    I am Pradeep. I am facing problem in scheduling a task from a local machine on a remote machine ( both are in network)...

    After scheduling the task from local machine to run on remote machine, what has to be done..

    Can some one help me in solving this???

    Awaiting your reply!!!
     
    Pradeep520, Feb 23, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. Pradeep520

    Ian Administrator

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    16,811
    Likes Received:
    32
    Which OS is this for? :)
     
    Ian, Feb 23, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. Pradeep520

    Pradeep520

    Joined:
    Feb 17, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi This is for XP OS
     
    Pradeep520, Feb 23, 2009
    #3
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. El_Pescador
    Replies:
    0
    Views:
    875
    El_Pescador
    May 13, 2005
  2. yatfanho
    Replies:
    4
    Views:
    7,636
    yatfanho
    May 20, 2005
  3. Prateek

    Want to create an image of my machine .

    Prateek, Aug 31, 2005, in forum: Windows XP
    Replies:
    1
    Views:
    258
    floppybootstomp
    Aug 31, 2005
  4. pmattis
    Replies:
    4
    Views:
    934
    pmattis
    Jun 25, 2007
  5. EKinevel

    Dir of remote machine - RunAs?

    EKinevel, Jul 13, 2010, in forum: Windows XP
    Replies:
    0
    Views:
    1,284
    EKinevel
    Jul 13, 2010
Loading...

Share This Page