S Skoba Apr 6, 2008 #1 V Excel 2007 se mi nevÃm proÄ zorazuje v dalÅ¡Ãm oknÄ› soubor PERSONAL. Nikdy dÅ™Ãv to nedÄ›lalo. NevÃm, jak to odstranit.
V Excel 2007 se mi nevÃm proÄ zorazuje v dalÅ¡Ãm oknÄ› soubor PERSONAL. Nikdy dÅ™Ãv to nedÄ›lalo. NevÃm, jak to odstranit.
H Harlan Grove Apr 6, 2008 #2 Skoba said: V Excel 2007 se mi nevím proè zorazuje v dal¹ím oknì soubor PERSONAL. Nikdy døív to nedìlalo. Nevím, jak to odstranit. Click to expand... This is an English language newsgroup. I just checked, and Microsoft doesn't provide a Czech language newsgroup for Excel specifically, but you could try microsoft.public.cs.desktop which seems to have many threads on Office issues.
Skoba said: V Excel 2007 se mi nevím proè zorazuje v dal¹ím oknì soubor PERSONAL. Nikdy døív to nedìlalo. Nevím, jak to odstranit. Click to expand... This is an English language newsgroup. I just checked, and Microsoft doesn't provide a Czech language newsgroup for Excel specifically, but you could try microsoft.public.cs.desktop which seems to have many threads on Office issues.