Weird problem with "£" & "#" - Pse Help


A

AS

This is a repost as the first one doesn't seem to have made the group.

I am running Outlook 2003 (Office 2003 SBE) with XP Home SP2 fully updated.
I am getting some incoming email displaying correctly with "£" but others
incorrectly with "#". When a customer places orders on my website two emails
are sent, the ones to the customers read on my machine correctly with "£",
the admin emails read incorrectly with a "#". Both emails are generated on a
server with similar templates in plain text. The very same emails all read
correctly with "£" on another machine running Outlook 2000 so it is not the
email that it is at fault.

The language settings are set to English UK and the Office language is set
to English UK, I have also tried to remove all other languages however on
each reboot I notice an English US keyboard entry keeps re-appearing
underneath the entry for the UK keyboard. This entry will not stay
permanently deleted, I am not sure if this is connected.

I have spent ages trying to fix this problem, can anyone suggest anything
please?

Thanks,
Andy.
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Similar Threads

weird problem 0
WEIRD PROBLEM 0
OL2003 and Norton Anti Spam issue- pse help 0
Help! Weird Outlook 2003 problem 3
Weird Oulook problem 2
Weird Rules Problem 1
Weird Calendering Problem 1
very weird problem 4

Top