Wireless Mouse and Windows 2000 SP4 Boot Up Problem

Discussion in 'Microsoft Windows 2000' started by DaffyD®, Dec 19, 2008.

  1. DaffyD®

    DaffyD® Guest

    I just bought a USB Microsoft wireless mouse and it works fine. But when the
    wireless receiver is plugged into the USB powered hub and I reboot my
    computer it's just a blank screen. When I unplug the receiver and reboot,
    everything's OK again. I can then plug the receiver back in and the mouse
    works.

    Any ideas what may be causing this? This behavior never happened with a
    wired optical mouse.
     
    DaffyD®, Dec 19, 2008
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Dat
    Replies:
    4
    Views:
    1,116
  2. John M

    Windows 2000 server SP4 Office 2000 SR1 standard

    John M, Jun 9, 2004, in forum: Microsoft Windows 2000
    Replies:
    4
    Views:
    583
    George Hester
    Jun 10, 2004
  3. Guest

    W2K SP4 removed successfully but it still shows SP4

    Guest, Apr 8, 2005, in forum: Microsoft Windows 2000
    Replies:
    5
    Views:
    359
    Dave Patrick
    Apr 11, 2005
  4. Replies:
    1
    Views:
    197
    Dave Patrick
    Aug 30, 2005
  5. Guest
    Replies:
    1
    Views:
    545
    Bob I
    Sep 8, 2005
  6. Randy K

    Dual boot Windows 2000 and another Windows 2000?

    Randy K, Nov 23, 2005, in forum: Microsoft Windows 2000
    Replies:
    1
    Views:
    260
    John John
    Nov 23, 2005
  7. Harlan Messinger

    SP4 not being recognized as SP4

    Harlan Messinger, Mar 4, 2008, in forum: Microsoft Windows 2000
    Replies:
    4
    Views:
    293
    Meinolf Weber
    Mar 5, 2008
  8. Ant
    Replies:
    2
    Views:
    365
Loading...