Vista CTP installation problem

Discussion in 'Anti-Spyware Installation' started by Guest, Dec 18, 2005.

  1. Guest

    Guest Guest

    I am trying to install Vista CTP on a clean partition which I have created on
    my Disk0 size 16gb but it is failing. I have booted from the DVD, selected
    install and it says its "starting installation" but then I don't get any more
    messages and it just hangs. I've left it 30 mins and I've retried a few times
    but no luck. I'm using the 64 bit build on an athlon 3400+ with 1gb of ram. I
    have three disks, the new partition was created with partition magic 8 on
    disk 0, disk1 is data and disk3 currently has windows xp pro, which I have
    hidden. what should I try next ??.
     
    Guest, Dec 18, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. Guest

    Guest Guest

    So what has this to do with MS Antispywªre?

    Engel

    "Martyn" wrote:

    > I am trying to install Vista CTP on a clean partition which I have created on
    > my Disk0 size 16gb but it is failing. I have booted from the DVD, selected
    > install and it says its "starting installation" but then I don't get any more
    > messages and it just hangs. I've left it 30 mins and I've retried a few times
    > but no luck. I'm using the 64 bit build on an athlon 3400+ with 1gb of ram. I
    > have three disks, the new partition was created with partition magic 8 on
    > disk 0, disk1 is data and disk3 currently has windows xp pro, which I have
    > hidden. what should I try next ??.
     
    Guest, Dec 18, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. Guest

    Guest Guest

    In accordance with what Engel said, you can post those messages in
    English>Redesigned List>Office and Desktop Applications>Vista>General
    Discussion
    --
    By Michael''s Web Support


    "Engel" wrote:

    > So what has this to do with MS Antispywªre?
    >
    > Engel
    >
    > "Martyn" wrote:
    >
    > > I am trying to install Vista CTP on a clean partition which I have created on
    > > my Disk0 size 16gb but it is failing. I have booted from the DVD, selected
    > > install and it says its "starting installation" but then I don't get any more
    > > messages and it just hangs. I've left it 30 mins and I've retried a few times
    > > but no luck. I'm using the 64 bit build on an athlon 3400+ with 1gb of ram. I
    > > have three disks, the new partition was created with partition magic 8 on
    > > disk 0, disk1 is data and disk3 currently has windows xp pro, which I have
    > > hidden. what should I try next ??.
     
    Guest, Jan 5, 2006
    #3
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. mikem62

    Installation problem

    mikem62, Jan 8, 2005, in forum: Anti-Spyware Installation
    Replies:
    2
    Views:
    482
    Bill Sanderson
    Jan 10, 2005
  2. Mark

    Visual Studio 2008 CTP Beta 2 installation error

    Mark, Jun 5, 2008, in forum: Anti-Spyware Installation
    Replies:
    0
    Views:
    515
  3. Ernest

    Installation of Turbo Tax to Vista

    Ernest, Feb 14, 2009, in forum: Anti-Spyware Installation
    Replies:
    2
    Views:
    785
    Engel
    Feb 14, 2009
  4. NevadaSweat

    Vista Installation - Boot from DVD

    NevadaSweat, May 24, 2009, in forum: Anti-Spyware Installation
    Replies:
    2
    Views:
    511
    Ǝиçεl
    May 24, 2009
  5. NevadaSweat

    Vista Installation - Boot from DVD

    NevadaSweat, May 24, 2009, in forum: Anti-Spyware Installation
    Replies:
    0
    Views:
    534
    NevadaSweat
    May 24, 2009
Loading...

Share This Page