Re: P4C800 bootproblem: BIOS: Overclocking Failed while not overclocking

Discussion in 'Asus Motherboards' started by GMAN, Jul 3, 2003.

  1. GMAN

    GMAN Guest

    In article <>, (Willem) wrote:
    >Hi Fooks,
    >P4C800 DeLuxe bootproblem: BIOS reports Overclocking Failed while not
    >overclocking. Press F1 etc. Returning to Defaults usually dont help.
    >Only happens after switched OFF for at least 1 hour.
    >
    >BIOS 1006, 1007.007
    >P4 2.4/533,
    >512 Mb SamSung DDR 400,
    >2 SATA WD 120 Gb, RAID 1
    >1 NEC DVD RW,
    >1 CDRW,
    >MSI MX440 AGP,
    >Pinnacle PCTV PRO card
    >QF50 case
    >
    >Even stranger: while in "repair" with PC-shop problem is "gone" boots
    >anytime
    >
    >Any Ideas? Maybe "Earth" connection on Poweroutlet? Power supply
    >undersized ? (300W). Memory ?????
    >
    >Yours, W

    bios backup battery faulty or dying?
     
    GMAN, Jul 3, 2003
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Roger Zoul
    Replies:
    0
    Views:
    1,228
    Roger Zoul
    Jul 3, 2003
  2. Capt Ron
    Replies:
    0
    Views:
    1,121
    Capt Ron
    Jul 3, 2003
  3. MWS
    Replies:
    0
    Views:
    566
  4. doug
    Replies:
    0
    Views:
    334
  5. Steven Bink
    Replies:
    5
    Views:
    597
    Steven Bink
    May 1, 2004
Loading...

Share This Page