Re: Bios not installed message on boot up?

Discussion in 'Asus Motherboards' started by stevensly, Jun 22, 2003.

  1. stevensly

    stevensly Guest

    Much appreciated, Ed!

    "Edgar Verhagen" <edgar.verhagen[nospam]@[nospam]xs4all.nl> wrote in message
    news:...
    > On Sun, 22 Jun 2003 08:38:35 GMT, "stevensly" <>
    > wrote:
    >
    > >Hi all,
    > >I just installed a p4c800d and noticed that when the system check loads,

    I
    > >see the following messages:
    > >
    > >sata 378.....
    > >
    > >BIOS not loaded...
    > >
    > >I haven't had a chance to upgrade to the lates bios.
    > >
    > >Any ideas or is this normal?
    > >

    > Don't worry. It is just the bios of the SATA controller. You have not
    > connected any device to it so the bios will not be loaded. This is
    > normal.
     
    stevensly, Jun 22, 2003
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Marco
    Replies:
    1
    Views:
    389
    Giga News User
    Feb 1, 2004
  2. Garry L

    No drive attached The bios is not installed

    Garry L, Feb 14, 2004, in forum: Asus Motherboards
    Replies:
    4
    Views:
    357
  3. PapaSmurf

    p4p800 Bios Boot Menu - Force Bios/Keep Current

    PapaSmurf, Apr 1, 2004, in forum: Asus Motherboards
    Replies:
    2
    Views:
    1,299
    Greysky
    Apr 3, 2004
  4. Tony
    Replies:
    3
    Views:
    547
  5. Ji!!i
    Replies:
    4
    Views:
    332
    tin news
    Mar 22, 2005
Loading...

Share This Page