Online Gaming not working with IE7or FireFox & Vista

Discussion in 'Windows Vista' started by JB Compute, Jun 18, 2008.

  1. JB Compute

    JB Compute

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Hi Guys [​IMG]

    Hope you can help.

    I recently bought my Mum a laptop (Vista), she was using XP before, and all worked 100%. All she uses the computer for is online gaming through Yahoo gaming it is all free, but it keeps her happy, until she started to use the Vista computer.

    1. login to yahoo, all ok

    2. go to gaming, all ok

    3. click on the game (draughts) and a new window opens, nothing happens, nothing appears, but in the progress bar it states that it is done.

    She was using IE7 so I automatically put it done to it as I have uninstalled it as it temperamental.

    I installed Firefox, installed the latest java and thought this would do the trick but not joy.

    I then went to Tools / Options / Content and disabled the block pops no joy, I put in Yahoo Web site as an exception, no joy.

    I then thought it could be the firewall and I disabled it just to test and still no joy.

    I am beat and running out of ideas, I am using Vista as well and I have not came across this problem but then I don't do any gaming.

    If anyone has any ideas please let me know, it would be greatly appreciated [​IMG]. I am starting to think this there is a really simple explanation for this, I am just to blind to see :confused:
     
    JB Compute, Jun 18, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. JB Compute

    Ian Administrator

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    16,879
    Likes Received:
    73
    Ian, Jun 18, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. JB Compute

    muckshifter Captain Crunchie, Retired Moderator

    Joined:
    Mar 5, 2002
    Messages:
    22,907
    Likes Received:
    168
    Location:
    In a Hovel
    muckshifter, Jun 18, 2008
    #3
  4. JB Compute

    JB Compute

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Hi Guys

    Thanks for the help, I have to admit with being so weary of IE7 I never bothered trying to fix the problem there, but I will try and I will let you know how I get on.

    Thanks again :thumb:
     
    JB Compute, Jun 18, 2008
    #4
  5. JB Compute

    JB Compute

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Hi Guys

    Just to let you know I reset IE7, and it worked for a while then stopped again. So I opened up a new account in Yahoo, my mum lost all her points but all is working well[​IMG].

    So not sure what has went wrong, for the moment all is o.k so maybe it has something to do with yahoo settings.

    Thanks for all your help. :thumb:
     
    JB Compute, Jun 25, 2008
    #5
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. muckshifter
    Replies:
    1
    Views:
    972
    TriplexDread
    Sep 23, 2006
  2. Taffycat

    Firefox updating in circles

    Taffycat, Jun 27, 2007, in forum: Windows Vista
    Replies:
    11
    Views:
    1,164
    Taffycat
    Jun 30, 2007
  3. G~MAN
    Replies:
    7
    Views:
    1,080
    G~MAN
    May 1, 2008
  4. kafka

    Vista: System Restore not working

    kafka, Sep 27, 2008, in forum: Windows Vista
    Replies:
    3
    Views:
    1,095
    nivrip
    Sep 29, 2008
  5. fiorano

    HotSpot Shield Problems with IE & Firefox

    fiorano, Aug 19, 2009, in forum: Windows Vista
    Replies:
    1
    Views:
    4,828
    muckshifter
    Aug 20, 2009
Loading...

Share This Page