New Users names not appearing in Global Address List

Discussion in 'Microsoft Outlook' started by Christopher.Hoche@gmail.com, Nov 27, 2005.

  1. Guest

    I have Exchange 2003 running with Outlook 2003 on my client PCs... some
    200 Mailboxes...

    I have recently created 3 new user accounts via AD Users and
    Computers... The mailboxes work, they can send/receive emails fine, but
    they do not show up when internal users look for them in the GAL.

    Does anyone know what I can try, or where I can check to see if the
    settings are correct?

    Thanks in advance...

    Chris H
     
    , Nov 27, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. How long ago did you install them? Did you give them enough time for
    complete replication?

    Also, as this is an Exchange issue rather than an Outlook one, you might
    want to post to an exchange group as well for assistance.
    microsoft.public.exchange.admin or .clients would probably be a good place
    to re-post this.


    --
    Milly Staples [MVP - Outlook]

    Post all replies to the group to keep the discussion intact. All
    unsolicited mail sent to my personal account will be deleted without
    reading.

    After furious head scratching, asked:

    | I have Exchange 2003 running with Outlook 2003 on my client PCs...
    | some 200 Mailboxes...
    |
    | I have recently created 3 new user accounts via AD Users and
    | Computers... The mailboxes work, they can send/receive emails fine,
    | but they do not show up when internal users look for them in the GAL.
    |
    | Does anyone know what I can try, or where I can check to see if the
    | settings are correct?
    |
    | Thanks in advance...
    |
    | Chris H
     
    Milly Staples [MVP - Outlook], Nov 27, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. In news:,
    <> typed:
    > I have Exchange 2003 running with Outlook 2003 on my client PCs...
    > some 200 Mailboxes...
    >
    > I have recently created 3 new user accounts via AD Users and
    > Computers... The mailboxes work, they can send/receive emails fine,
    > but they do not show up when internal users look for them in the GAL.
    >
    > Does anyone know what I can try, or where I can check to see if the
    > settings are correct?
    >
    > Thanks in advance...
    >
    > Chris H


    Normal behavior if you're using cached mode. As Milly stated, this isn't
    really an Outlook issue per se. I suggest you post in
    microsoft.public.exchange.clients - you need to a) make sure your offline
    address book is being generated and b) Outlook is downloading it. May need
    to do a registry tweak or two if you need to change the default behavior (it
    gets done every 24 hrs)
     
    Lanwench [MVP - Exchange], Nov 27, 2005
    #3
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Johnny

    Global Address List not showing new names

    Johnny, Jul 20, 2004, in forum: Microsoft Outlook
    Replies:
    4
    Views:
    842
    neo [mvp outlook]
    Oct 4, 2004
  2. Guest

    New users don't show up in Global Address List?

    Guest, Dec 7, 2004, in forum: Microsoft Outlook
    Replies:
    1
    Views:
    344
    Lanwench [MVP - Exchange]
    Dec 7, 2004
  3. Steph
    Replies:
    1
    Views:
    575
    Guest
    Jul 4, 2005
  4. deepu
    Replies:
    0
    Views:
    868
    deepu
    Sep 19, 2005
  5. Billy
    Replies:
    1
    Views:
    137
    Billy
    Nov 26, 2007
Loading...

Share This Page