Little issue i've found

Discussion in 'Feedback' started by V_R, Jan 24, 2011.

  1. V_R

    V_R @120Hz Moderator

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Messages:
    10,534
    Likes Received:
    15
    Location:
    127.0.0.1
    Hey Ian,

    I know you probably have loads to do and dont think this is too much of a problem, It may even fix itself as it looks like its just posts from the old forum.

    On the forums home page, When you click on one of the last post in the 'Last Post' column sometimes it gives a 404.

    No drama, just something i just found. :)

    [​IMG]
     
    V_R, Jan 24, 2011
    #1
    1. Advertisements

  2. V_R

    nivrip Yorkshire Cruncher VIP Member

    Joined:
    Mar 21, 2007
    Messages:
    5,504
    Likes Received:
    0
    Location:
    North Yorkshire
    Here's another small problem. When I looked at VR's post part of it is obscured by the User Menu as shown.

    [​IMG]

    Any ideas?
     

    Attached Files:

    nivrip, Jan 24, 2011
    #2
    1. Advertisements

  3. V_R

    V_R @120Hz Moderator

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Messages:
    10,534
    Likes Received:
    15
    Location:
    127.0.0.1
    Looks like the image broke the forums formatting.

    What resolution you running?
     
    V_R, Jan 24, 2011
    #3
  4. V_R

    Taffycat Crunchie Cat VIP Member

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Messages:
    9,410
    Likes Received:
    4
    Location:
    South Wales
    Just out of interest, I have the same issue as Nivrip. My res is 1280 by 1024 (unchanged for past few years.)

    I checked to see if there was any difference between FF, IE, Chrome or Opera, but (as you will probably know) there was no difference at all.
    :)
     
    Taffycat, Jan 25, 2011
    #4
  5. V_R

    nivrip Yorkshire Cruncher VIP Member

    Joined:
    Mar 21, 2007
    Messages:
    5,504
    Likes Received:
    0
    Location:
    North Yorkshire
    1280 x 768

    But everything OK on all the other posts.
     
    nivrip, Jan 25, 2011
    #5
  6. V_R

    Reefsmoka Cookie Monster VIP Member

    Joined:
    May 21, 2004
    Messages:
    1,928
    Likes Received:
    0
    Location:
    Leicester, UK
    I got the same problem on my laptop with res at 1280x768
     
    Reefsmoka, Jan 25, 2011
    #6
  7. V_R

    Ian Administrator

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    16,745
    Likes Received:
    12
    The 404 errors in the last post column should start to disappear as new posts are made in the forum, it looks like it gives a 404 when the last post if a pre-upgrade one. Shouldn't take long for them to disappear :)

    I'll see what I can do about the sidebar problem, this may take a little longer as it's more complex.
     
    Ian, Jan 25, 2011
    #7
  8. V_R

    muckshifter Captain Crunchie, Retired Moderator

    Joined:
    Mar 5, 2002
    Messages:
    22,521
    Likes Received:
    18
    Location:
    In a Hovel
    can you make the line that splits your sig in-post a bit more dominant, well at least so I can see it ... cant tell where post ends & where sig starts. :blush:

    :thumb:
     
    muckshifter, Jan 25, 2011
    #8
  9. V_R

    Ian Administrator

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    16,745
    Likes Received:
    12
    I'll change this for the dark scheme now - it should be working in a moment :thumb:
     
    Ian, Jan 25, 2011
    #9
  10. V_R

    feckit 4x4 Cruncher VIP Member

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    11,091
    Likes Received:
    3
    Location:
    Plant Earth
    Doing a fine job, Ian.
    Just a pity the work firewall stops me from logging on.
    Anyone would think i'm at work to work!!!!:fool:
     
    feckit, Jan 25, 2011
    #10
  11. V_R

    muckshifter Captain Crunchie, Retired Moderator

    Joined:
    Mar 5, 2002
    Messages:
    22,521
    Likes Received:
    18
    Location:
    In a Hovel
    err, can you make it so the 'pics' are only small-ish in post as I notice we have a new way to see the pics in larger view.

    :)
     
    muckshifter, Jan 26, 2011
    #11
  12. V_R

    V_R @120Hz Moderator

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Messages:
    10,534
    Likes Received:
    15
    Location:
    127.0.0.1
    I'm back at work today and only on a 1280x1024 res screen. :(

    The image i posted above just slightly breaks the formatting of the site, though Niv's is even bigger! :p

    Think mucks is right, maybe some auto resizing is needed? Its fine on my screen at home, even though i dont run it at full screen, but on a 12x10 on a 19" monitor it means the user menu overlaps posted images slightly.

    Its amazing the difference a bigger monitor makes! :)
     
    V_R, Jan 26, 2011
    #12
  13. V_R

    Ian Administrator

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    16,745
    Likes Received:
    12
    I've got a pic resize script all set to go, I just need to make a few tweaks to get the loading time down :).

    This will auto-resize any images posted on the page that are too big, and a single click will auto-enlarge. :D
     
    Ian, Jan 26, 2011
    #13
  14. V_R

    Ian Administrator

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    16,745
    Likes Received:
    12
    Image re-size should now be online :)
     
    Ian, Jan 26, 2011
    #14
  15. V_R

    nivrip Yorkshire Cruncher VIP Member

    Joined:
    Mar 21, 2007
    Messages:
    5,504
    Likes Received:
    0
    Location:
    North Yorkshire
    I notice that in the first post of this thread that VR's pic has been downsized but in the second post ( mine by chance) that the pic is not present at all and has been replaced by a string of text.

    Just thought I'd let you know. :)
     
    nivrip, Jan 26, 2011
    #15
  16. V_R

    Ian Administrator

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    16,745
    Likes Received:
    12
    Thanks, this should be working now :). It seems I fix one thing and something else breaks :lol:.
     
    Ian, Jan 26, 2011
    #16
  17. V_R

    muckshifter Captain Crunchie, Retired Moderator

    Joined:
    Mar 5, 2002
    Messages:
    22,521
    Likes Received:
    18
    Location:
    In a Hovel
    oh I say old bean, spiffing, what! :bow:


    :thumb:
     
    muckshifter, Jan 26, 2011
    #17
  18. V_R

    V_R @120Hz Moderator

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Messages:
    10,534
    Likes Received:
    15
    Location:
    127.0.0.1
    Excellent work Ian! :)
     
    V_R, Jan 26, 2011
    #18
  19. V_R

    EvanDavis Silly Fool VIP Member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Messages:
    3,409
    Likes Received:
    1
    Thanks Ian. Much better with the resized images :thumb:
     
    EvanDavis, Jan 26, 2011
    #19
  20. V_R

    nivrip Yorkshire Cruncher VIP Member

    Joined:
    Mar 21, 2007
    Messages:
    5,504
    Likes Received:
    0
    Location:
    North Yorkshire
    Every small problem solved in a flash. :)

    You deserve two medals, Ian. :thumb:
     
    nivrip, Jan 26, 2011
    #20
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. KGB-911

    Login Issue & EXTREAMLY slow pages.

    KGB-911, May 23, 2005, in forum: Feedback
    Replies:
    23
    Views:
    1,585
    KGB-911
    Jun 2, 2005
  2. Ian

    Found Server Problem

    Ian, May 26, 2005, in forum: Feedback
    Replies:
    11
    Views:
    1,243
    itsme
    May 27, 2005
  3. [C]LovEr
    Replies:
    3
    Views:
    1,390
  4. V_R
    Replies:
    5
    Views:
    1,605
  5. V_R
    Replies:
    4
    Views:
    2,848
Loading...

Share This Page