Laptop Sound card + Vista - NO SPEAKERS!! + NO SOUND

Discussion in 'Windows Vista Hardware' started by Guest, Nov 4, 2006.

  1. Guest

    Guest Guest

    I am using a laptop with a Realtek sound card, the devices show that the
    sound card is working but no speakers are plugged in. The system has not
    added the built in speakers or gives me an option to use them. If I use a USB
    headset then the sound works ok.

    Has anybody found a solution for this or know what the problem is?
     
    Guest, Nov 4, 2006
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. pennhaven

    Re: Realtek sound and 4.1 speakers

    pennhaven, Sep 20, 2006, in forum: Windows Vista Hardware
    Replies:
    1
    Views:
    730
    Guest
    Sep 20, 2006
  2. Guest

    No audio through built-in laptop speakers

    Guest, Nov 14, 2006, in forum: Windows Vista Hardware
    Replies:
    0
    Views:
    222
    Guest
    Nov 14, 2006
  3. Guest
    Replies:
    2
    Views:
    295
    Paul Smith
    Mar 24, 2007
  4. Guest

    USB speakers wiped out my built in speakers

    Guest, Sep 10, 2007, in forum: Windows Vista Hardware
    Replies:
    2
    Views:
    297
    Guest
    Sep 12, 2007
  5. Guest
    Replies:
    3
    Views:
    260
    Cal Bear '66
    Oct 27, 2007
  6. Dave
    Replies:
    3
    Views:
    459
    Bender
    Jun 27, 2008
  7. Giles

    Select different audio card for speakers

    Giles, Nov 24, 2009, in forum: Windows Vista Hardware
    Replies:
    1
    Views:
    368
    smlunatick
    Nov 25, 2009
  8. TheRandomGuy
    Replies:
    1
    Views:
    3,280
    smlunatick
    Apr 13, 2010
Loading...