igfx nt64

Discussion in 'Windows 7' started by thivya, Aug 9, 2012.

  1. thivya

    thivya

    Joined:
    Aug 9, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    while working in windows an error mess show me as igfx nt64
    who know abt this error kindly reply me
     
    thivya, Aug 9, 2012
    #1
    1. Advertisements

  2. thivya

    V_R @120Hz Moderator

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Messages:
    10,564
    Likes Received:
    23
    Location:
    127.0.0.1
    Give us a bit more to go on please, igfx is intel graphics related iirc... But without more info thats all i'll say.
     
    V_R, Aug 9, 2012
    #2
    1. Advertisements

  3. thivya

    thivya

    Joined:
    Aug 9, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Kindly check the attachment.
    And reply me in time.
     

    Attached Files:

    thivya, Aug 14, 2012
    #3
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.

Share This Page