Device manager clean up

Discussion in 'Microsoft Windows 2000 Hardware' started by Jay, Nov 25, 2003.

  1. Jay

    Jay Guest

    Ok...i have made an image but when i mage certain machines there a few
    things in device manager that arent installed hence the yellow ! , i cant
    seem to find what they are it says PCI device but there isnt PCI card in it
    at all, i updated the chipset aswell it didnt help, i made the image from a
    laptop which i found the easiest thing to do for mass storage devices, it
    just works. So, i sysprep the image machine load the image to another pc
    gx150 , 270 from a ibm a31 which all work sexcept for these little things
    does anyone know what i can do to fix this , if i was to uninstall
    everything from within device manager except for NIC so i could upload the
    image to ther server ,would it help any, any suggestions would be great!


    Jay
     
    Jay, Nov 25, 2003
    #1
    1. Advertisements

  2. Jay

    Dave Patrick Guest

    The hardware from one end to the other needs to be identical for this to
    work.

    --
    Regards,

    Dave Patrick ....Please no email replies - reply in newsgroup.
    Microsoft MVP [Windows NT/2000 Operating Systems]

    "Jay" wrote:
    > Ok...i have made an image but when i mage certain machines there a few
    > things in device manager that arent installed hence the yellow ! , i cant
    > seem to find what they are it says PCI device but there isnt PCI card in

    it
    > at all, i updated the chipset aswell it didnt help, i made the image from

    a
    > laptop which i found the easiest thing to do for mass storage devices, it
    > just works. So, i sysprep the image machine load the image to another pc
    > gx150 , 270 from a ibm a31 which all work sexcept for these little things
    > does anyone know what i can do to fix this , if i was to uninstall
    > everything from within device manager except for NIC so i could upload the
    > image to ther server ,would it help any, any suggestions would be great!
    >
    >
    > Jay
    >
    >
     
    Dave Patrick, Nov 25, 2003
    #2
    1. Advertisements

  3. Jay

    Jay Guest

    that cannot be true, because every body i know , and on these forums and
    news use sysprep to go accross multiple platforms, hence IBM,DELL,HP if it
    couldnt be done it would be worthless to make a master image. It works in XP
    np, so there again there is something else im not doing or i need to do to
    get this to work with 2000.

    thanks for the reply


    "Dave Patrick" <> wrote in message
    news:%...
    > The hardware from one end to the other needs to be identical for this to
    > work.
    >
    > --
    > Regards,
    >
    > Dave Patrick ....Please no email replies - reply in newsgroup.
    > Microsoft MVP [Windows NT/2000 Operating Systems]
    >
    > "Jay" wrote:
    > > Ok...i have made an image but when i mage certain machines there a few
    > > things in device manager that arent installed hence the yellow ! , i

    cant
    > > seem to find what they are it says PCI device but there isnt PCI card in

    > it
    > > at all, i updated the chipset aswell it didnt help, i made the image

    from
    > a
    > > laptop which i found the easiest thing to do for mass storage devices,

    it
    > > just works. So, i sysprep the image machine load the image to another pc
    > > gx150 , 270 from a ibm a31 which all work sexcept for these little

    things
    > > does anyone know what i can do to fix this , if i was to uninstall
    > > everything from within device manager except for NIC so i could upload

    the
    > > image to ther server ,would it help any, any suggestions would be great!
    > >
    > >
    > > Jay
    > >
    > >

    >
    >
     
    Jay, Nov 25, 2003
    #3
  4. Jay

    Dave Patrick Guest

    This article may help.

    How to Move a Windows Installation to Different Hardware
    http://support.microsoft.com/directory/article.asp?ID=KB;EN-US;Q249694


    --
    Regards,

    Dave Patrick ....Please no email replies - reply in newsgroup.
    Microsoft MVP [Windows NT/2000 Operating Systems]

    "Jay" wrote:
    > that cannot be true, because every body i know , and on these forums and
    > news use sysprep to go accross multiple platforms, hence IBM,DELL,HP if it
    > couldnt be done it would be worthless to make a master image. It works in

    XP
    > np, so there again there is something else im not doing or i need to do to
    > get this to work with 2000.
    >
    > thanks for the reply
     
    Dave Patrick, Nov 25, 2003
    #4
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Mark
    Replies:
    2
    Views:
    17,791
  2. zuck

    Cannon 9900F installs as unkown device in device manager

    zuck, Oct 21, 2003, in forum: Microsoft Windows 2000 Hardware
    Replies:
    0
    Views:
    212
  3. Alora  Duncan

    Device manager Unknown Device & PCI Device (yellow warning)

    Alora Duncan, Feb 2, 2004, in forum: Microsoft Windows 2000 Hardware
    Replies:
    1
    Views:
    690
    Yves Leclerc
    Feb 2, 2004
  4. Guest

    Unknown USB Device found when should be Human Interface Device

    Guest, Feb 3, 2004, in forum: Microsoft Windows 2000 Hardware
    Replies:
    0
    Views:
    478
    Guest
    Feb 3, 2004
  5. nde

    SCSI tape device not appearing in Device Manager

    nde, Apr 20, 2004, in forum: Microsoft Windows 2000 Hardware
    Replies:
    0
    Views:
    331
Loading...

Share This Page