Buffer overrun when starting Second Life

Discussion in 'Windows Vista Games' started by Guest, Jun 8, 2007.

  1. Guest

    Guest Guest

    I keep getting the buffer overrun error when trying to start Second Life. SL
    starts up fine but when I try to login in it goes through the process and
    then crashes just before rezzing. Anybody know how to fix this? I'm running
    the latest version of Second Life and Visa is updated as well.
     
    Guest, Jun 8, 2007
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Guest

    Second Life and GDI generic with ATI x800

    Guest, Jul 2, 2006, in forum: Windows Vista Games
    Replies:
    1
    Views:
    499
    Guest
    Sep 2, 2006
  2. Guest

    Second Life

    Guest, Aug 20, 2006, in forum: Windows Vista Games
    Replies:
    0
    Views:
    452
    Guest
    Aug 20, 2006
  3. Guest

    Second Life

    Guest, Aug 20, 2006, in forum: Windows Vista Games
    Replies:
    1
    Views:
    429
    Guest
    Sep 6, 2006
  4. Zillerbeth

    Second Life on Windows Vista Home

    Zillerbeth, May 22, 2007, in forum: Windows Vista Games
    Replies:
    6
    Views:
    326
    Guest
    Nov 8, 2007
  5. Baron DeSantis

    Second Life and graphics card problem & COD4

    Baron DeSantis, Jan 24, 2008, in forum: Windows Vista Games
    Replies:
    4
    Views:
    1,293
    Dustin Harper
    Jan 27, 2008
Loading...

Share This Page