ASUS IPANEL DELUXE info needed

Discussion in 'General' started by Abarbarian, May 5, 2007.

  1. Abarbarian

    Abarbarian Acruncher VIP Member

    Joined:
    Sep 30, 2005
    Messages:
    8,486
    Likes Received:
    0
    Location:
    A cabin in the woods by a river
    I'm having trouble finding out if this unit will work with my mobo . Spent hours searching on the net . Does anyone know if it will work on my mobo . Thanks in advance . [​IMG]
     
    Abarbarian, May 5, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Abarbarian

    muckshifter Captain Crunchie, Retired Moderator

    Joined:
    Mar 5, 2002
    Messages:
    22,503
    Likes Received:
    7
    Location:
    In a Hovel
    Maybe, maybe not, does your MB have a AFPANEL Connector, that is the name you need to look for ... it's a 'gadget' and I personally wouldn't bother.

    The PC-probe utilitiy will "display" the same information. ;)


    :thumb:
     
    muckshifter, May 5, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Abarbarian

    Abarbarian Acruncher VIP Member

    Joined:
    Sep 30, 2005
    Messages:
    8,486
    Likes Received:
    0
    Location:
    A cabin in the woods by a river
    Cheers mucks yer right much better things to spend me money on . Now where did I see those skulls with the flashing eyes to replace the hhd lights [​IMG]:D
     
    Abarbarian, May 5, 2007
    #3
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.

Share This Page