PC Review


Reply
Thread Tools Rate Thread

What is wrong with my Autounattend.xml ?

 
 
=?Utf-8?B?UmVjZXAgQmFsdGFz?=
Guest
Posts: n/a
 
      8th Jun 2007
Hello guys. I am having problems with my Autounattend.xml while at the last
strages of setup. First of all it says like [You have to create a password
for your account] and when shows me screen to create the password. In that
screen I had to know the old password...

Since there is no password I left it blank and thus cahnged the password to
a new one..After logging in I saw that my account is in Guset State tough I
have typed it as Administrators in the Group section in WAIK

Another problem is that when I want to change something the UAC appears and
wants me to type the password but there is nowhere to type it..and even if I
type my password the OK button does not become active..

I need your help..Thank you in advance..

--------------------------
What I want is to create a new account named "Recep" with admin rights.
Without a password.
--------------------------------------

BTW I could not understand the difference between the Domain and Local
Accounts..

Code:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">
<settings pass="windowsPE">
<component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE"
processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"
language="neutral" versionScope="nonSxS"
xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SetupUILanguage>
<UILanguage>tr-TR</UILanguage>
</SetupUILanguage>
<InputLocale>0x0000041f</InputLocale>
<SystemLocale>tr-TR</SystemLocale>
<UILanguage>tr-TR</UILanguage>
<UserLocale>tr-TR</UserLocale>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Setup"
processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"
language="neutral" versionScope="nonSxS"
xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DiskConfiguration>
<Disk wcm:action="add">
<ModifyPartitions>
<ModifyPartition wcm:action="add">
<Active>true</Active>
<Extend>false</Extend>
<Format>NTFS</Format>
<Letter>C</Letter>
<Order>1</Order>
<PartitionID>1</PartitionID>
</ModifyPartition>
</ModifyPartitions>
<DiskID>0</DiskID>
<WillWipeDisk>false</WillWipeDisk>
</Disk>
<WillShowUI>OnError</WillShowUI>
</DiskConfiguration>
<ImageInstall>
<OSImage>
<InstallTo>
<DiskID>0</DiskID>
<PartitionID>1</PartitionID>
</InstallTo>
<WillShowUI>OnError</WillShowUI>
</OSImage>
</ImageInstall>
<UserData>
<ProductKey>
<Key>XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX</Key>
<WillShowUI>OnError</WillShowUI>
</ProductKey>
<AcceptEula>true</AcceptEula>
<FullName>Recep</FullName>
<Organization>Vogel Burda</Organization>
</UserData>
<Display>
<ColorDepth>32</ColorDepth>
<HorizontalResolution>1280</HorizontalResolution>
<VerticalResolution>1024</VerticalResolution>
<RefreshRate>75</RefreshRate>
</Display>
</component>
</settings>
<settings pass="oobeSystem">
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup"
processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"
language="neutral" versionScope="nonSxS"
xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<OOBE>
<HideEULAPage>true</HideEULAPage>
<NetworkLocation>Home</NetworkLocation>
<ProtectYourPC>1</ProtectYourPC>
<SkipMachineOOBE>true</SkipMachineOOBE>
<SkipUserOOBE>true</SkipUserOOBE>
</OOBE>
<AutoLogon>
<Enabled>true</Enabled>
<LogonCount>1</LogonCount>
<Username>Recep</Username>
</AutoLogon>
<Display>
<ColorDepth>32</ColorDepth>
<DPI>96</DPI>
<HorizontalResolution>1280</HorizontalResolution>
<VerticalResolution>1024</VerticalResolution>
<RefreshRate>75</RefreshRate>
</Display>
<TimeZone>GTB Standard Time</TimeZone>
<UserAccounts>
<LocalAccounts>
<LocalAccount wcm:action="add">
<DisplayName>Recep</DisplayName>
<Group>Administrators</Group>
<Name>Recep</Name>
</LocalAccount>
</LocalAccounts>
</UserAccounts>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-International-Core"
processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"
language="neutral" versionScope="nonSxS"
xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<InputLocale>0x0000041f</InputLocale>
<SystemLocale>tr-TR</SystemLocale>
<UILanguage>tr-TR</UILanguage>
<UILanguageFallback></UILanguageFallback>
<UserLocale>tr-TR</UserLocale>
</component>
</settings>
<settings pass="specialize">
<component name="Microsoft-Windows-Security-Licensing-SLC-UX"
processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"
language="neutral" versionScope="nonSxS"
xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SkipAutoActivation>true</SkipAutoActivation>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup"
processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"
language="neutral" versionScope="nonSxS"
xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<Themes>
<DefaultThemesOff>false</DefaultThemesOff>
</Themes>
<ComputerName>Recep</ComputerName>
</component>
</settings>
<cpifflineImage cpi:source="wim:d:/vista/install.wim#Windows Vista
ULTIMATE" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" />
</unattend>
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Footnotes have the wrong numbers and are put on the wrong page =?Utf-8?B?QWRhbSBWaWxsYW5p?= Microsoft Word Document Management 6 27th Oct 2009 11:22 AM
??? MethodInfo Props are Wrong (or Docs are Wrong) ??? Alan Foxmore Microsoft Dot NET Framework 1 10th May 2006 07:45 AM
Oracle Stored Procedure - Wrong Number of Parms Or Wrong DataTypes =?Utf-8?B?SmltIEhlYXZleQ==?= Microsoft ADO .NET 1 8th Aug 2004 01:37 AM
getting the wrong path (wrong PC!) george d lake Microsoft ASP .NET 1 24th Mar 2004 11:04 PM
Windows 2000 reports wrong number of CPUs and wrong speed Rogarr Microsoft Windows 2000 1 8th Sep 2003 04:34 PM


Features
 

Advertising
 

Newsgroups
 


All times are GMT +1. The time now is 12:37 PM.