PC Review


Reply
Thread Tools Rate Thread

Video playback issue

 
 
Richie NY
Guest
Posts: n/a
 
      24th Jan 2005
I posted something similar late last evening, but I think
something is quite clear, no matter what I playback it's
stuttering, jumping scenes.

Someone suggested that I do something with the
pagefile.sys?? Not sure how this is done or it's affect
on my issue.

I was thinking that my video card is failing?
I also run Pinnacle with it's own card and when I
transfer data from a DV camcorder, playback stutters and
also frames drop like wildfire.

Any suggestions welcome, gracious!
 
Reply With Quote
 
 
 
 
=?Utf-8?B?ZmxpcA==?=
Guest
Posts: n/a
 
      24th Jan 2005
give your system specification or go to dxdiag and click the save all
information button and send it to http://www.pcreview.co.uk/forums/(E-Mail Removed)

"Richie NY" wrote:

> I posted something similar late last evening, but I think
> something is quite clear, no matter what I playback it's
> stuttering, jumping scenes.
>
> Someone suggested that I do something with the
> pagefile.sys?? Not sure how this is done or it's affect
> on my issue.
>
> I was thinking that my video card is failing?
> I also run Pinnacle with it's own card and when I
> transfer data from a DV camcorder, playback stutters and
> also frames drop like wildfire.
>
> Any suggestions welcome, gracious!
>

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video playback, video playback not continuous stream zizi Audio / Video / Home Theatre 0 30th Apr 2010 02:57 AM
RE: playback sound thrugh multiple playback devices Dan Windows Vista General Discussion 0 25th Mar 2008 11:45 PM
DVD playback vs HD DVD playback Anty Windows Vista Hardware 2 28th Feb 2007 02:48 PM
Re: playback sound thrugh multiple playback devices Paul Smith Windows Vista General Discussion 1 28th Feb 2007 12:03 AM
I have no volume on playback - It says I have no playback devices? =?Utf-8?B?bHVjeWx1?= Windows XP Help 1 30th Dec 2006 05:19 PM


Features
 

Advertising
 

Newsgroups
 


All times are GMT +1. The time now is 02:15 AM.