PC Review


Reply
Thread Tools Rate Thread

Using Test Account Setting Button, Send test e-mail message FAILS

 
 
=?Utf-8?B?R0FQ?=
Guest
Posts: n/a
 
      18th Nov 2004
Send test e-mail message: The specified server was found, but there was no
response from the server. Please verify that the port and SSL information is
correct. To access these settings close this dialog, then click More
Settings and click on the Advanced tab

We receive this error message, 4 out of 5 times
However we also receive the test email each time

Is their a known fix for this ?



 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Send test e-mail message: Unable to send test Message. =?Utf-8?B?Q2FybG9z?= Microsoft Outlook Discussion 0 3rd Dec 2005 04:58 PM
test test test test jadfl Microsoft Dot NET Framework 1 6th Jul 2005 06:31 AM
Test Account settings fails to send, but I can send normally. Why. =?Utf-8?B?R2VyYWxkMTMwNQ==?= Microsoft Outlook Installation 2 26th Jan 2005 03:43 PM
Test Account Settings, returns, send test email message, FAILED =?Utf-8?B?R0FQ?= Microsoft Outlook Discussion 2 18th Nov 2004 12:05 AM
Windows update fails, freezes, fails to logon on hotmail, fails to send mail from outlook express, windows update errors, router settings, "MTU , Partial Loss of Internet Connection, and Performance" stevan Windows XP General 0 9th Aug 2004 07:08 PM


Features
 

Advertising
 

Newsgroups
 


All times are GMT +1. The time now is 10:20 PM.