PC Review
Forums
Newsgroups
Windows Vista
Windows Vista Mail
Gelen kutusundaki Spam Maili Silemiyorum
Forums
Newsgroups
Windows Vista
Windows Vista Mail
Gelen kutusundaki Spam Maili Silemiyorum
![]() |
Gelen kutusundaki Spam Maili Silemiyorum |
|
|
Thread Tools | Rate Thread |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Merhabalar,
Wİndows Mailimde gelen kutusunda spam maillerden bir tanesi kaldı, silinmiyor ve "Bilinmeyen bir hata oluştu" mesajı veriyor??? Önizleme bölmesindede "İleti görüntülenemedi Windows Mail bu iletiyi gösterirken beklenmedik bir sorunla karşılaştı. Bilgisayarınızda belleğin veya disk alanının yetersiz olup olmadığını denetleyin ve yeniden deneyin." mesajı veriyor?? Lütfen bu iletiyi nasıl silebileceğimi bana söyleyebilirmisiniz.... Teşekkürler.. |
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
arkadaşım mrb
bu hatayı bende aldım ve şu şekilde bir yol izledim. Herhalde windows un bir bug olmalı. ilk önce c: sürücüsünün dosya özellikler kısmından klasör seçeneklerinden gizli klasörü göster seçeneğini seç. kullanıcılar kısmından kullanıcı dosyasını seç AppData seç local microsoft windows mail klasoru local folders deleted items dosyası bu dosyanın içini boşalt bundan sonra tekrar windows maili aç silinen dosyalar seçenegini seç sol tarafdaki silinen foldersları sağ tıklayıp silinmiş ögeler klasörünü boşalt seçeneğinden tek tek sil ancak böyle yapabildim |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
yalnız winmail.fol dosyasını silme
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
"naci_ozdemir2001@hotmail.com" <naciozdemir2001hotmailcom@discussions.microsoft.com> wrote in message news:86F6030E-689B-4D06-A271-DB87F13DD95F@microsoft.com... > yalniz winmail.fol dosyasini silme > Few of us can read or answer in any language other than English. |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Merhaba ArkadaÅŸlar,
Aynı problem bendede vardı. kimseler ilgilenmeyince kendi başımın çağresine baktım aşağıdaki linke tıklayıp yükleyin (bu sırada windows mailiniz kapalı olsun). tüm yüklemeleri gerçekleştirdikten sonra mailinizi açın ve silemediğiniz mailleri silin. Umarım sizdede işe yarar kolay gelsin http://www.microsoft.com/downloads/...&displaylang=en İyi çalışmalar Derya KELEŞ "Deniz Çınar" wrote: > Merhabalar, > > Wİndows Mailimde gelen kutusunda spam maillerden bir tanesi kaldı, > silinmiyor ve "Bilinmeyen bir hata oluştu" mesajı veriyor??? > > Önizleme bölmesindede "İleti görüntülenemedi > Windows Mail bu iletiyi gösterirken beklenmedik bir sorunla karşılaştı. > Bilgisayarınızda belleğin veya disk alanının yetersiz olup olmadığını > denetleyin ve yeniden deneyin." mesajı veriyor?? > > Lütfen bu iletiyi nasıl silebileceğimi bana söyleyebilirmisiniz.... > > Teşekkürler.. > > |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Teşekkürler
"Derya KELES" wrote: > Merhaba Arkadaşlar, > > Aynı problem bendede vardı. kimseler ilgilenmeyince kendi başımın çağresine > baktım aşağıdaki linke tıklayıp yükleyin (bu sırada windows mailiniz kapalı > olsun). tüm yüklemeleri gerçekleştirdikten sonra mailinizi açın ve > silemediğiniz mailleri silin. Umarım sizdede işe yarar kolay gelsin > > http://www.microsoft.com/downloads/...&displaylang=en > > İyi çalışmalar > > Derya KELEŞ > > "Deniz Çınar" wrote: > > > Merhabalar, > > > > Wİndows Mailimde gelen kutusunda spam maillerden bir tanesi kaldı, > > silinmiyor ve "Bilinmeyen bir hata oluştu" mesajı veriyor??? > > > > Önizleme bölmesindede "İleti görüntülenemedi > > Windows Mail bu iletiyi gösterirken beklenmedik bir sorunla karşılaştı. > > Bilgisayarınızda belleğin veya disk alanının yetersiz olup olmadığını > > denetleyin ve yeniden deneyin." mesajı veriyor?? > > > > Lütfen bu iletiyi nasıl silebileceğimi bana söyleyebilirmisiniz.... > > > > Teşekkürler.. > > > > |
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|
|

Main Page