PC Review


Reply
Thread Tools Rate Thread

Picture showing a red X ??

 
 
mike11d11
Guest
Posts: n/a
 
      29th Oct 2007
I have changed my security settings to LOW and have download HTML
content to automatic but still the image in my email has a red X on
it. i've forwarded the email from a 2003 Outook client to a 2007 with
the same settings and it still shows the same red X in place of the
image. i've also cleaned out the outlook secure temp folder but that
didnt seem to help. is there any other ways to get this image to show
up or was it original sent to me with the picture not properly
configured??

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Animated Picture" instead of the "Animated Picture" instead of the "Animated Picture"... Martin MIB4u T. Windows XP General 0 5th May 2006 02:59 PM
Picture not showing Red X instead =?Utf-8?B?RGVs?= Windows XP New Users 2 4th Apr 2006 08:12 PM
OL2003: Red flags aren't red enough vjunkl@hotpop.com Microsoft Outlook 1 14th Apr 2005 08:19 PM
Welcome screen showing/username with picture not showing =?Utf-8?B?QWxsYW4=?= Windows XP Setup 3 31st Jan 2005 04:59 AM
e mail..after rec e mail with picture as an attachment. unable to fwd picture, message has no picture, only blank with red x =?Utf-8?B?YW4gb2xkIGRvZyBpbiB3eW9taW5n?= Windows XP Accessibility 0 25th Mar 2004 04:11 AM


Features
 

Advertising
 

Newsgroups
 


All times are GMT +1. The time now is 06:54 AM.