PC Review


Reply
 
 
Heather
Guest
Posts: n/a
 
      20th Dec 2003
Hi all,

I am having a problem with my sound. I'm not sure why it
stopped working. My computer plays embedded wavs just
fine but I can't hear mpegs or anything else. I know it's
something simple but my brain is too fried to fiqure it
out. Help??

Heather
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SOUND sound SOUND sound SOUND sound !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =?Utf-8?B?amFjayBiYXVlcg==?= Microsoft Powerpoint 10 31st Jan 2007 08:10 PM
Sound sound no sound MSN Windows XP General 0 30th Aug 2004 03:00 PM
Sound distortion with WMP9/MovieMaker2 playing AVIs [CMI8738 onboard sound and DX sound hardware acceleration] George R. Windows XP MovieMaker 2 8th Jul 2003 11:35 PM
Sound distortion with WMP9/MovieMaker2 playing AVIs [CMI8738 onboard sound and DX sound hardware acceleration] George R. Windows XP General 2 8th Jul 2003 11:35 PM
Sound distortion with WMP9/MovieMaker2 playing AVIs [CMI8738 onboard sound and DX sound hardware acceleration] George R. Windows XP Hardware 2 8th Jul 2003 11:35 PM


Features
 

Advertising
 

Newsgroups
 


All times are GMT +1. The time now is 11:11 AM.