PC Review


Reply
 
 
Steve
Guest
Posts: n/a
 
      12th Mar 2004
Device manager says device work properly for sound yet
nothing. Checked multimedia for muted all ok
just no sound
 
Reply With Quote
 
 
 
 
Mike D
Guest
Posts: n/a
 
      13th Mar 2004
Speakers plugged in right hole?
Mike D
"Steve" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:b7c001c407f3$5f306130$(E-Mail Removed)...
> Device manager says device work properly for sound yet
> nothing. Checked multimedia for muted all ok
> just no sound



 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SOUND sound SOUND sound SOUND sound !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =?Utf-8?B?amFjayBiYXVlcg==?= Microsoft Powerpoint 10 31st Jan 2007 08:10 PM
Sound sound no sound MSN Windows XP General 0 30th Aug 2004 03:00 PM
Sound distortion with WMP9/MovieMaker2 playing AVIs [CMI8738 onboard sound and DX sound hardware acceleration] George R. Windows XP MovieMaker 2 8th Jul 2003 11:35 PM
Sound distortion with WMP9/MovieMaker2 playing AVIs [CMI8738 onboard sound and DX sound hardware acceleration] George R. Windows XP General 2 8th Jul 2003 11:35 PM
Sound distortion with WMP9/MovieMaker2 playing AVIs [CMI8738 onboard sound and DX sound hardware acceleration] George R. Windows XP Hardware 2 8th Jul 2003 11:35 PM


Features
 

Advertising
 

Newsgroups
 


All times are GMT +1. The time now is 05:27 PM.