PC Review


Reply
Thread Tools Rate Thread

New Users names not appearing in Global Address List

 
 
Christopher.Hoche@gmail.com
Guest
Posts: n/a
 
      27th Nov 2005
I have Exchange 2003 running with Outlook 2003 on my client PCs... some
200 Mailboxes...

I have recently created 3 new user accounts via AD Users and
Computers... The mailboxes work, they can send/receive emails fine, but
they do not show up when internal users look for them in the GAL.

Does anyone know what I can try, or where I can check to see if the
settings are correct?

Thanks in advance...

Chris H

 
Reply With Quote
 
 
 
 
Milly Staples [MVP - Outlook]
Guest
Posts: n/a
 
      27th Nov 2005
How long ago did you install them? Did you give them enough time for
complete replication?

Also, as this is an Exchange issue rather than an Outlook one, you might
want to post to an exchange group as well for assistance.
microsoft.public.exchange.admin or .clients would probably be a good place
to re-post this.


--
Milly Staples [MVP - Outlook]

Post all replies to the group to keep the discussion intact. All
unsolicited mail sent to my personal account will be deleted without
reading.

After furious head scratching, (E-Mail Removed) asked:

| I have Exchange 2003 running with Outlook 2003 on my client PCs...
| some 200 Mailboxes...
|
| I have recently created 3 new user accounts via AD Users and
| Computers... The mailboxes work, they can send/receive emails fine,
| but they do not show up when internal users look for them in the GAL.
|
| Does anyone know what I can try, or where I can check to see if the
| settings are correct?
|
| Thanks in advance...
|
| Chris H


 
Reply With Quote
 
 
 
 
Lanwench [MVP - Exchange]
Guest
Posts: n/a
 
      27th Nov 2005


In news:(E-Mail Removed),
(E-Mail Removed) <(E-Mail Removed)> typed:
> I have Exchange 2003 running with Outlook 2003 on my client PCs...
> some 200 Mailboxes...
>
> I have recently created 3 new user accounts via AD Users and
> Computers... The mailboxes work, they can send/receive emails fine,
> but they do not show up when internal users look for them in the GAL.
>
> Does anyone know what I can try, or where I can check to see if the
> settings are correct?
>
> Thanks in advance...
>
> Chris H


Normal behavior if you're using cached mode. As Milly stated, this isn't
really an Outlook issue per se. I suggest you post in
microsoft.public.exchange.clients - you need to a) make sure your offline
address book is being generated and b) Outlook is downloading it. May need
to do a registry tweak or two if you need to change the default behavior (it
gets done every 24 hrs)


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Contact not appearing in Global Address List =?Utf-8?B?QW5keSBXb2xzdGVu?= Microsoft Outlook Contacts 1 28th Apr 2006 07:54 AM
Code for the topic :E_ACCESSDENIED error when logging into a CDO session to access Global Address Book{Global Address List} deepu Microsoft Outlook 0 19th Sep 2005 12:55 PM
E_ACCESSDENIED error when logging into a CDO session to access Global Address Book{Global Address List} deepu Microsoft Outlook 0 19th Sep 2005 12:50 PM
find names on list 1 in list 2. list 1 4000 names list 2 400 name =?Utf-8?B?RWQ=?= Microsoft Excel Worksheet Functions 1 4th Sep 2005 12:48 AM
Global Address List not showing new names Johnny Microsoft Outlook 4 4th Oct 2004 12:26 PM


Features
 

Advertising
 

Newsgroups
 


All times are GMT +1. The time now is 05:55 PM.