PC Review


Reply
Thread Tools Rate Thread

http://127.0.0.1 works, NOT http://localhost or http://MyCompute...

 
 
Pieter Coucke
Guest
Posts: n/a
 
      29th Mar 2006
Hi,

This is a problem that I had before, went away for some reason I don't know,
and that I got back now with my freshly installed pc.

I have XP Pro, with all service packs, latest updates etc installed, and
IIS.
http://localhost, http://MyComputer and http://127.0.0.1 worked fine.

After installing:
- .NET 1.1 + Visual Studio .NET 1.1 + SDK 1.1
- .NET 2.0 + Visual Studio .NET 2.0 + SDK 2.0 + Sql Express
- SQL 2000 + Reporting Services
- SQL 2005 + Reporting Services

Only http://127.0.0.1 works... the two others don't...

I tried playing around with the aspnet_regiis.exe -i etc, cheched my
"C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts" (it contains "127.0.0.1
localhost"), googled a lot, ... but I din't find a solution.

This annoys me really a lot: it's a freshly formatted and installed pc (took
me 2 days), everything installed as it should be, but I get this stinky
problem.

Anybody has any idea? I can't be the only one I guess? I had it with my
other pc also, but for some reason it once wen't away suddenly..

Any help, hints, etc would be really appreciated!

Thanks a lot in advance,

Pieter







 
Reply With Quote
 
 
 
 
Pieter Coucke
Guest
Posts: n/a
 
      29th Mar 2006
Never mind, my network-administrator find the solution/reason. It seemed
that, when de-connecting my pc from the network localhost worked. And when
doing a "ping localhost" it returned me a TCP/IP verison 6 ip-adress.

I desinstalled the TCP/IP version 6, and that solved the problem!


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RE: Why is Not not Not? =?Utf-8?B?cXVhcnR6?= Microsoft Excel Programming 2 19th May 2005 05:19 AM
Re: Why is Not not Not? Bob Phillips Microsoft Excel Programming 1 18th May 2005 04:24 PM
after installing sp2 links not working, cd writer not found several programs not responding Bonnie Windows XP Help 1 7th Sep 2004 01:37 AM
Computer not booting, not sure if Windows problem or not usenethelp Windows XP Help 1 21st Jul 2004 01:01 PM
Web page requests not loading, Outlook (SMTP) not working - not related to ISP. gerrold Windows XP Internet Explorer 1 26th Sep 2003 05:59 PM


Features
 

Advertising
 

Newsgroups
 


All times are GMT +1. The time now is 05:01 PM.