PC Review


Reply
Thread Tools Rate Thread

A8N-SLI Deluxe Ram Problems

 
 
New Member
Join Date: May 2007
Posts: 1
 
      11th May 2007
Hey all,

So this is my problem:

I have an A8N-SLI Deluxe mobo, with an Athlon 64 3200+. I have three sticks of ram, 2 x 512MB M2U51264DS8HB3G-5T Sticks and 1 x 1GB JM388D643A-5L Stick. On their own, the 2 512MB sticks work, and on its own the 1GB stick works. But in any combination of them (i.e All three in at once, the 1GB and one of the 512MB) the computer doesn't even boot. I tried changing the command rate to 2T and even manually set the sticks to DDR333 in the BIOS (they are DDR400 sticks, all three of them) but none of that works. Please help.
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A8N-SLI deluxe or A8V deluxe? randyregner@hotmail.com Video Cards 1 13th Feb 2005 08:04 PM
A8N-SLI deluxe or A8V deluxe? googley Video Cards 0 13th Feb 2005 07:31 PM
Who owns patents of DRAM, EDO RAM, SDRAM, DDR RAM, DDR2 RAM? Ar Q Processors 38 10th Feb 2005 03:08 PM
A7N8X-E Deluxe Dual Channel = Bad RAM? (or two modules = bad RAM?) Erik Harris Asus Motherboards 4 21st Nov 2004 07:30 PM
ASUS A7N8X Deluxe vs A7N8X-E Deluxe? William W. Plummer DIY PC 1 1st Feb 2004 05:31 PM


Features
 

Advertising
 

Newsgroups
 


All times are GMT +1. The time now is 06:53 AM.